Oferta after school

inscrieri bucuresti after school 1

Programul de after school este conceput conform nivelului de varsta al elevilor, avand puternice valente educative.

De asemenea, in contextul institutiei noastre de invatamant este bine sa stiti ca elevii de la clasa pregatitoare au incluse in program si orele de odihna. Programul de lucru suplimentar conform planificarii se va desfasura in intervalul 15:30 – 16:30.

Informarea saptamanala a parintilor pe mail (planificare activitatii cursului de limba engleza, meniul, alte informari administrative).

Asistenta medicala este asigurata de catre dna doctor si dna asistenta.

Spatiul amenajat pentru locul de joaca in aer liber este placat cu dale de cauciuc imprejmuit cu copaci si verdeata, dotat cu: nisipar, trambulina, leagane, tobogane, ansamblu de joaca gonflabil, mini casute si piscina gonflabila pentru sezonul cald.

Program AFTER-SCHOOL – suport invatamant

  • Preluarea elevilor de la Scolile apropiate (Scoala nr 199 si Scoala nr 75) se face de catre un reprezentant al institutiei. Se va merge pe jos, in grup organizat, elevii fiind obligati sa respecte instructiunile si regulile de deplasare. Parintii sunt rugati sa asigure pe vreme ploioasa umbrele / pelerine in ghiozdanul elevului.

  • Servirea meselor si a gustarilor stabilite in meniu sunt pregatite in bucataria proprie, stabilit de catre medic, in conformitate cu normele in vigoare, impuse de SANEPID.

  • Optionalul de limba engleza este sustinut zilnic de profesorul de limba engleza

  • Pregatirea temelor pentru a doua zi cu cadre didactice competente (repartizati in functie de nivel)

  • Lucru suplimentar (in functie de necesitatile elevilor)

  • Servirea gustarii

  • Jocuri la libera alegere

Inscrie-ti copilul la gradinita
PITICUL CURAJOS!