0749.607.276 ·   031.437.35.83
office@piticulcurajos.ro

Servicii

Mancare proaspata si sanatoasa

Oferim copiilor in fiecare zi, mancare preparata in bucataria noastra din cele mai proaspete si mai sanatoase ingrediente, iar bucatareasa noastra face cele mai bune torturi pentru aniversarile copiilor. De asemenea, va punem la dispozitie doua variante de meniu, in functie de varsta copilului.

Camere video - LIVE

Va punem la dispozitie camere video, pentru a va putea vedea copilul in orice moment al zilei. Aveti nevoie doar de un calculator si acces la internet si cu user-ul si parola pe care le veti primi de la noi, va puteti conecta oricand la camerele noastre video. In acest fel, veti putea fi linistiti si va puteti vedea micutul oricand vi se face dor de el sau doriti sa vedeti ce activitati desfasoara.

Masina - transport

Pentru copiii inscrisi in programul nostru After-school, punem la dispozitie la cerere transport de la scoala la sediul nostru. In acest mod, puteti fi siguri ca scolarul dumneavoastra este in permanenta in siguranta.

Activitati muzicale, teatru, dans

Organizam lectii de muzica, teatru si dans pentru ca fiecare copil sa isi descopere si sa isi dezvolte talentul si sa se poata exprima artistic prin cat mai multe modalitati.

Arte plastice

Pentru ca in fiecare copil exista un mic artist, consideram ca artele plastice sunt un mijloc minunat de dezvoltare motrica si a simtului artistic, dar mai ales de distractie. In cadrul lectiei de arte plastice, copiii vor picta cu diferite obiecte, vor modela cu lut, cu faina, cu plastilina.

Limba engleza predata intensiv

In prezent, este foarte important pentru oricine sa cunoasca macar o limba straina. Cum limbile straine pot fi foarte usor asimilate in copilarie va propunem un curs optional intensiv de limba engleza. Copiii vor invata in fiecare zi, timp de o ora, limba lui Shakespeare.