0749.607.276 ·   031.437.35.83
office@piticulcurajos.ro

LIVE

Fotografii de epoca

Read More

Serbare Craciun 17 decembrie 2015 Rin Grand Hotel

Read More

Serbare Craciun 15 decembrie 2015

Read More

Avizierul nostru

Read More

Petrecere Halloween 2015

Read More

Piesa de teatru

Read More

Aniversare – La multi ani, Alexandra!

Read More

Ziua Mondiala a Sanatatii

Read More

Serbare sfarsit an scolar 2015

Read More

In curte

Read More

Ziua copilului 2015

Read More

La masa

Read More

La somnic

Read More

La gradi

Read More

Targ Paste

Read More

Teatru – lectie deschisa

Read More

Spectacol magie

Read More

Serbare Craciun 2014

Read More
< style="color:;" class=" ">Live

Pentru a putea accesa imaginile camerelor de supraveghere, este necesara instalarea unui „plug-in” in browserul dvs., plug-in care va permite acestuia sa recunoasca si sa redea continutul stream-ului video.

 

Se va utiliza ca browser Internet Explorer, minim versiunea 6. Dupa accesarea link-ului de mai jos, va autentificati cu user si parola primite de la pedagog si daca sunteti prima data pe acest site, browserul va afisa fie in partea de sus a ecranului, o bara  prin care sunteti avertizati ca site-ul necesita plug-in-ul respectiv, fie printr-un mesaj.
In ambele cazuri, va trebui sa acceptati instalarea acelui plug-in. Dupa instalare, se va reincarca pagina si va trebui sa introduceti din nou user si parola (acest lucru se intampla doar la prima accesare a paginii, odata ce aveti instalat acel plug-in, nu mai apare nici un mesaj).

 

Petru posesorii de Windows Vista sau Windows 7, in cazul in care veti fi anuntati la instalarea plug-in-ului ca nu aveti drepturi de instalare, fie rugati un cunoscator sa va ajute fie urmati pasii de mai jos:

 

Accesati START – Control Panel – User Accounts

 

In acest meniu, pe userul curent (fie numele dvs, fie Administrator de exemplu…) veti putea accesa meniul „Change User accounts settings” unde aveti posibilitatea sa reduceti la minim nivelul de securitate.

 

START – Computer – click dreapta – Manage apoi accesati optiunea Services and Applications – Services din partea stanga. In lista cu serviciile sistemului de operare, cautati „Security Center” si dati dublu click pe el.  Modificati la startup type – Disabled si apasati mai jos butonul Stop dupa care apasati Ok pentru iesire.

 

Reporniti computerul si veti putea instala plug-in-ul respectiv.
Recomand restabilirea setarilor pe care le-ati modificat mai sus, pentru a securiza inapoi sistemul dvs.