0749.607.276 ·   031.437.35.83
office@piticulcurajos.ro

Despre noi

DESPRE NOI

Scoala Primara si Gradinita Piticul Curajos a luat fiinta in anul 2011, fiind autorizata de catre M.E.C. sa functioneze atat pentru nivelul prescolar, cat si pentru nivelul primar. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu larg, generos, in incinta unei vile situate foarte aproape de parcul I.O.R., in strada Copaceni, nr. 64, sector 3, Bucuresti.

Institutia dispune de un spatiu de joaca bine accesorizat, cu verdeata naturala si liniste. Colectivul unitatii este alcatuit din cadre didactice specializate, cu studii superioare in domeniul stiintelor educatiei cat si psihologiei, activitatile didactice fiind desfasurate conform programei autorizate de M.E.C. De asemenea, oferim cursuri de logopedie desfasurate de logopedul institutiei. Dispunem de un cabinet medical autorizat de D.S.P., unde isi desfasoara activitatea un medic specialist pediatru si asistenta medicala. Oferim, de asemenea, bucatarie proprie conform standardelor impuse de legislatia in vigoare, autorizat de D.S.V.S.A. cu bucatar calificat, meniul servit fiind unul sanatos, echilibrat din punct de vedere caloric, stabilit de medicul nutritionist. Cadrele auxiliare au la baza cursuri de puericultor. Dispunem de un sistem de supraveghere video, parintii avand acces la acesta.

Capacitatea institutiei este de 90 de locuri, varsta de frecventare fiind de la 1 an si jumatate pana la 6 ani – nivel prescolar, de la 6 la 7 ani – nivel primar, si de la 7 ani in sus – after school.

MISIUNEA

Misiunea noastra este ca Piticii Curajosi sa fie fericiti.

Avem grija de educatia copiilor inspirand in fiecare copil demnitate si stima de sine, intarind sentimentul de implinire academic, artistic sau/si sportiv.

Suntem pe deplin constienti de importanta primilor ani in dezvoltarea copilului pe termen lung, de aceea facem tot posibilul pentru a avea grija cu caldura si flexibilitate in ceea ce priveste nevoile individuale ale copilului.

Astfel fiecare copil progreseaza in ritmul lui natural, avand un mediu stimulant pentru dezvoltarea armonioasa. Aceasta, impreuna cu experienta noastra practica privind dezvoltarea fizica, emotionala si intelectuala a prescolarilor ofera copiilor nostri o baza solida pentru a putea urma in continuare invatamantul scolar, cu incredere si succes.